Våra tjänster:

Personlig Träning

Personlig Träning
PersonligTräning (50-60min)= 595kr/gång (Avbokningar senare än 4timmar innan avtalad tid debiteras)
DuoPT = 895kr/gång (Avbokningar senare än 4timmar innan avtalad tid debiteras)
IntensivPT 30min= 395kr/gång (Avbokningar senare än 4timmar innan avtalad tid debiteras)

(Inklusive kostrådgivning, träningsschema, vägning och mätning)

PoP Up- Träning

Följ oss på Facebook och Instagram (@freshairpt.se) för att ta del av våra gruppträningspass som poppar upp runt om i Falkenberg.

75kr/pass

Klippkort 10ggr = 695kr (giltigt i 12veckor)

(För att boka plats: https://www.timecenter.se/freshairptrecoveryab/boka/time/?rid=58822&tjid=&oid=&tidval= . Obs! Avbokning görs senast 12timmar innan passet startar. Vid sen avbokning eller no- show debiteras du 100kr)

OnlineCoaching    (Videosamtal och kontakt via mail. Individuellt utformad kostplan och detaljerad träningsplan, samt uppföljning och                     kontinuerlig kontakt för att optimera processen och resultaten)
995kr/gång

För bokning, frågor och funderingar maila till linnea@freshairpt.se

Vill du ta hjälp av FreshAir PT&Recovery vid företagsevent, som coach till din idrottsförening eller vid föreläsningar?
Maila linnea@freshairpt.se för ett kostnadsfritt möte

Linnéa Andersson började sin karriär som gruppträningsinstruktör år 2006 och har sedan dess breddat sina kunskaper och erfarenheter inom friskvård och hälsa. Hon är, förutom licensierad instrukör i GroupCycle, BodyCombat, TRX, Kettlebells, Padwork och Outdoor Fitness, även Licensierad Personlig Tränare , Diplomerad Kostrådgivare och Massör. 

Efter en intensiv och givande karriär som PT, Gruppträningsinstruktör och Manager i London valde hon år 2015 att flytta hem till den svenska västkusten för att dela med sig av sina kunskaper och sin passion på ett av Falkenbergs gym.
Nu har hon skapat sitt egna företag FreshAir PT&Recovery, vars mål är att hjälpa människor förstå hur lätt det är att träna; bara man har viljan, en liten gnutta fantasti och oömma kläder."Vi använder oss av allt från traditionella träningsredskap, till lite mer påhittiga alternativ och våran träning blandas med att vara under bar himmel och tak.Träning ska vara roligt, utmanande, givande, lite smutsigt och inte en fråga om pengar. I dagens samhäller är vi så otroligt stillasittande, andas in mer ventilationsluft än frisk luft och vi har skrämmande nog väldigt många skador/sjukdomar tillföljd av detta. Jag hoppas att FreshAir kan hjälpa till att vända den statistiken och att få fler människor att börja tycka det är kul att vara ute och röra på sig, och få möjligheten att få professionell hjälp utan att oroa sig för kostnaden. För att träna och må bra behöver man inte ett välutrustat gym, man behöver egentligen bara gå utanför dörren och lämna alla dåliga ursäkter hemma!"